Conference League

Με Εμπακατά, χωρίς Ζερβινιό, Μανού Γκαρθία στη ρεβάνς με Γκόμελ ο Άρης

Με τις απουσίες των Ζερβινιό και Μανού Γκαρθία, αλλά με τον Εμπακατά, ανακοινώθηκε την Τρίτη η αποστολή του Άρη για τη ρεβάνς με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με τον Σαλέμ Εμπακατά θα αντιμετωπίσει την Γκόμελ στη ρεβάνς του 5-1 της περασμένης Πέμπτης ο Άρης την Τετάρτη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στην αποστολή, αντίθετα έμειναν εκτός οι Ζερβινιό και Μανού Γκαρθία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη στο Δασυγένειο και, κατόπιν αυτής, ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή για το ματς με τους Λευκορώσους. Αυτήν την αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιόπ, Οντουμπάγιο, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Εμπακατά, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης

Εν τω μεταξύ, στους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19 που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» την Τρίτη, βρέθηκαν δύο θετικά δείγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x